|
 |
Hlavní nabídka |
 |
 |
Plemena |
 |
|
|
 | Aberdeen angus |
|
|
|
 | Belgické modré |
|
|
|
 | Blonde d'Aquitaine |
|
|
|
 | Galloway |
|
|
|
 | Gasconne |
|
|
|
 | Hereford |
|
|
|
 | Highland |
|
|
|
 | Charolais |
|
|
|
 | Limousine |
|
|
|
 | Masný simentál |
|
|
|
 | Piemontese |
|
|
|
 | Salers |
|
|
|
 | Aubrac |
|
|
|
 | Parthenaise |
|
|
|
 | Shorthorn |
|
|
|
 | Texas longhorn |
|
|
|
 | Bazadaise |
|
|
|
 | Wagyu |
|
|
|
 | Vosgienne |
|
|
|
 | Rouge des Prés |
|
|
|
 | Andorrské hnědé |
|
|
|
 | Dexter |
|
|
|
 | Pinzgauer |
|
|
|
 | Chianina |
|
|
|
 | Uckermärker |
|
|
|
|
Hovězí maso - soubory ke stažení
 |
Propagační leták.pdf, 4 MB |
|
Propagační leták Českého svazu masného skotu na propagaci hovězího masa (verze 2017). Leták jednoduchou a srozumitelnou formou vysvětluje hlavní rozdíly a přednosti kvalitního hovězího masa. |
|
 |
Průvodce hovězím masem.pdf, 6 MB |
|
Abyste mohli v řeznictví a potom u sporáku zazářit, připravili jsme pro vás praktického pomocníka. Všechny výše zobrazené druhy masa včetně komentáře řezníků si můžete vytisknout a vzít sebou na nákup nebo doma přidat ke kuchařkám. |
|
 |
Hovězí a vepřové maso.pdf, 4 MB |
|
Maso je nedílnou součástí pestré a vyvážené výživy člověka. Jak se vyznat v kvalitě čerstvého masa? S tím pomůže publikace vydaná Sdružením českých spotřebitelů. |
|
 |
Propagační leták.pdf, 2 MB |
|
Propagační leták Českého svazu masného skotu na propagaci hovězího masa. Leták jednoduchou a srozumitelnou formou vysvětluje hlavní rozdíly a přednosti kvalitního hovězího masa. |
|
|
|